• Valderiz Juegabolos 2016
    • Sale!
      Valderiz Juegabolos 2016
    • Valderiz Juegabolos 2016

    • DKK 249,00
    • Tilføj til kurv
    • Valderiz – Juegabolos er lavet på 100% Tempranillo. Druerne er organiske og i produktionen bruges der kun det gær druerne selv indeholder. Altså intet kunstigt tilsat. De mange parceller med varierende jordbunde, som sand, ler, gammel flodseng, kalksten etc., kombineret med vinstokke der er særlig plantet på en special parcel i 1988, giver de mange smagsnuancer i vinen. Derudover arbejder…
  • Valderiz Tomas Esteban 2010
    • Sale!
      Valderiz Tomas Esteban 2010
    • Valderiz Tomas Esteban 2010

    • DKK 599,00
    • Tilføj til kurv
    • Valderiz – Tomas Esteban er lavet på 100% Tempranillo. Druerne er organiske og i produktionen bruges der kun det gær druerne selv indeholder. Altså intet kunstigt tilsat. De særlige parceller med varierende jordbunde, som sand, ler, gammel flodseng, kalksten etc., kombineret med vinstokke der er plantet for 80 år siden, giver de mange smagsnuancer i vinen. Derudover arbejder man med…
  • Valderiz Valdehermoso Crianza 2018
    • Sale!
      Valderiz Valdehermoso Crianza 2018
    • Valderiz Valdehermoso Crianza 2018

    • DKK 109,00
    • Tilføj til kurv
    • Valderiz – Valdehermoso Crianza er lavet på 100% Tempranillo. Druerne er organiske og i produktionen bruges der kun det gær druerne selv indeholder. Altså intet kunstigt tilsat. De mange parceller med varierende jordbunde, som sand, ler, gammel flodseng, kalksten etc., kombineret med vinstokke der er 10-18 år gamle, mange af dem en del ældre, giver de mange smagsnuancer i vinen.…
  • Valderiz Valdehermoso Roble 2018
    • Sale!
      Valderiz Valdehermoso Roble 2018
    • Valderiz Valdehermoso Roble 2018

    • DKK 75,00
    • Tilføj til kurv
    • Valderiz – Valdehermoso Roble er lavet på 100% Tempranillo. Druerne er organiske og i produktionen bruges der kun det gær druerne selv indeholder. Altså intet kunstigt tilsat. De mange parceller med varierende jordbunde, som sand, ler, gammel flodseng, kalksten etc., kombineret med vinstokke der er minimum 25 år gamle, mange af dem en del ældre, giver de mange smagsnuancer i…
  • Valpolicella Classico doc – “Corte del Pozzo” 2018
    Valpolicella Classico doc – “Corte del Pozzo” 2018
    • Valpolicella Classico doc – “Corte del Pozzo” 2018
      Valpolicella Classico doc – “Corte del Pozzo” 2018
    • Valpolicella Classico doc – “Corte del Pozzo” 2018

    • DKK 89,00
    • Tilføj til kurv
    • GRAPES: Corvina 70%, Rondinella 30%. Druerne håndplukkes fra slutningen af september i forskellige faser, hvor kun de bedste druer udvælges. En del af druerne puttes i trækasser hvor de får en let tørring i 15-20 dage. Gærringen foregår på to måder. Druerne der ikke er tørret puttes i ståltanke, hvor gæringen foregår under kontrollerede temperaturer. Druerne der er tørret gærer…
  • Valpolicella Ripasso doc “Corte del Pozzo” “Corte del Pozzo” 2017
    Valpolicella Ripasso doc “Corte del Pozzo” “Corte del Pozzo” 2017
    • Valpolicella Ripasso doc “Corte del Pozzo” “Corte del Pozzo” 2017
      Valpolicella Ripasso doc “Corte del Pozzo” “Corte del Pozzo” 2017
    • Valpolicella Ripasso doc “Corte del Pozzo” “Corte del Pozzo” 2017

    • DKK 139,00
    • Tilføj til kurv
    • Druerne til denne Ripasso håndplukkes på ca. 25 dage i slutningen af september/starten af oktober. Efterfølgende presses druerne og stilkene fjernes. Saften puttes i ståltanke hvor den første gæring finder sted indtil slutningen af februar. Herefter starter den anden gæring sammen med skallerne fra Amaronevinen i 15 dage. Til sidst lagres vinen i egefade i 16-24 måneder indtil den til…
  • Valpolicella Superiore 2012 Cottini
    • Valpolicella Superiore 2012 Cottini
    • Valpolicella Superiore 2012 Cottini

    • DKK 119,00
    • Tilføj til kurv
    • Denne Valpolicella Classico Superiore fra Agricola Cottini er lavet på Corvina 40%, Rondinella 30%, Corvinone 25% og Molinara 5%. Druerne tørres i måned før de presses og hældes på ståltanke i 60-70 dage. Efter endt gæring lagres vinen yderligere 2 år på egefade inden tapning, hvor yderligere modning finder sted. Alkoholdindholdet er 13% og bør serveres ved 18 grader. Vinen skal…