Bodega y Viñedos Martín Berdugo

Bodega y Viñedos Martín Berdugo ligger lige uden for byen Aranda de Duero i hjertet af Ribera del Duero og selve Spanien. Ca. 150 km nord for Madrid. Markerne ligger lige ned til Duero-floden som lægger navn til områdets flotte vine. Dette vinhus er et projekt der startede i 1990, da Josefina Martin Berdugo valgte at genoptage produktionen af druer, som hendes slægtninge havde påbegyndt flere hundrede år forinden.

Indledningsvis leverede man druer til andre vinproducenter, men i år 2000 byggede man sit eget vinhus og overtog produktionen. Et lynnedslag for 5 år siden, forsagede en brand der ødelage vingården. Således blev hele produktionsanlægget bygget op på ny, så alt inventar er af allernyeste teknologi. Så man er hos Martin Berdugo i stand til at kombinere stolte traditioner med højeste standard at produktionsudstyr.

Familien Martin Berdugo har haft hjemme i Aranda de Duero i flere hundrede år, og bor i dag 3 generationer sammen i et af Arandas ældste huse, som er bevaret i sin originale stand.