La Fortezza

Vingården La Fortezza er et nyt projekt i Campania, nærmere bestemt distriktet Benevento. Byen Torrecuso som huser La Fortezza, ligger i regionalparken Taburno-Camposauro. I det sydlige Italien er man begunstiget med mange solskinstimer, hvilket giver fremragende forudsætninger for dyrkning af druer – rige på smag. I skyggen af bjerget Taburno, ligger vinmarkerne med 70 år gamle vinstokke. Netop dette område har været uberørt i mange grundet dets status som regionalpark.

Det er den lokale forretningsmand Enzo Rillo, som har bygget sin formue indenfor entreprenørbranchen, der med sin passion for vin og sin lokalpatriotisme, er manden bag La Fortezza. Han har med stor tålmodighed siden projektet startede i 2006, skabt vine af høj kvalitet. Ambitionen var og er, at skabe vine som viser det ypperste fra regionen.

Efter gården var bygget fra bunden med den nyeste teknologi indenfor vinproduktione, markerne var klargjort etc. Blev den første produktion frigivet til salg i 2011. Herfra har man på 5 år bygget forretningen op til nu, at producere og sælge mere end 2 millioner flasker årligt. Uden at gå på kompromis med kvaliteten.