Degani

På denne gård har der været produceret druer siden starten af 1900-tallet. Først i 1970 startede man sin egen produktion og distribution af vin i provinsen omkring Verona.
 
Da Sante Degani trak sig tilbage, overtog han tre nevøer Aldo, Luca og Zeno Degani driften og produktionen på vingården. Således fungerer det nu sådan Zeno tager sig af markerne og dyrkningen af druer, Aldo og Luca tager sig af vinproduktionen.
 
Siden 1988 har man dedikeret sit arbejde til at producere vin af høj kvalitet, og samtidig kommercialisere forretningen på både nationale og internationale markeder. 
 
Hårdt arbejde, dedikation og vedholdenhed har efterfølgende båret frugt. Man har siden 1996 flere gange været omtalt i vinguider som Gambero Rosso, Vini di Veronelli og AIS (Associazone Italiana Sommerlier).
Ligeledes har en række andre medier vurderet og bedømt vinene fra Degani.

Vinmarkerne ligger i det bakkede landskab uden for Verona. Omkring 120-180 meter over havet, midt i distriktet man kalder Valpolicella Classica. På markerne produceres der hovedsaligt druer af sorten Corvina og Rondinella.

Azienda Agrocola F.lli Degani er et familieforetagende. Alle aktiviteter, fra plukning af druerne, producering af vinen, tapning af denne, til salg og distribution af den færdige vin, bliver udført af familemedlemmer.