Tilbud!

Bodegas Sinforiano – Quelias 2019

Verdens bedste rosé – intet mindre…. Og det er ikke producenten, importøren eller andet godtfolk der har kåret denne lækre rosé til det. Det er en af de helt tunge vinkonkurrencer i verden, nemlig Concours Mondial du Bruxelles. En stribe andre flotte medaljer bekræfter blot dette, sammen med den flotte score på Vivino – hvor alle jo kan give deres mening til kende….

Denne skønne rosé er en blanding af 4 druer, nemlig Albillo, Verdejo, Garnacha og Tempranillo. Vinstokkene med disse druer, er i gennemsnit 60 år gamle. Jordbunden for få den måde lov til at sætte en mere kompleks smag i druerne, og det er ikke så tit man ser så gamle stokke bruget til rosévine.

Efter høsten i efteråret som foregår ved håndkraft, presse druerne og trækker med drueskindende nogle få timer. Efterfølgende gæres vinen ved lav temperatur inden den lagres 5 måneder i ståltanke. Ingen pumper bruges til at flytte vinen. Vinen får lov til at løbe frit, for på den måde at bevare mest mulig smag og aroma.

En flot lyserød farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masserer af bær og frugter som hindbær, pære og grapefrugt. Vinen har en lækker frugtsmag, og flot afstemt friskhed og elegance.

En rigtig lækker vin som kan anvendes til forretter, fisk og skaldyr, lettere retter eller bare et hyggeligt glas.

Alkohol 13%

Drikkes nu og 2-3 år frem.

Serveres ved 14 grader

Druer: Albillo 50%, Garnacha 30%, Verdejo 10%, Tempranillo 10 %

kr. 119,00

Awards & Anmeldelser

Concours Mondial de Bruxelles – Great Gold og kåret til verdens bedste rosé i 2019

Concours Mondial du Rosé Cannes 2019 – GULD

Bacchus Wine – Guld (den største spanske medalje)

Bedste rosé fra Castilla y León 2019 – kåret af et panel bestående af 30 sommeliers

Guia Semana Vitivinicola 2019 95 point