Tilbud!

Natale Verga – Governo all’uso Rosso Toscano 2018

Natale Verga har marker over hele Italien, og fra Toscana kommer denne perle. Governo all´Uso er vinen, som er Toscana´s svar på Amarone. De bedste klaser på stokkene udvælges nøje, og tørres i små specielle træbygninger. På den måde intensiveres både smag og sukker, og når disse blandes med de ”almindelige” druer, som har været igennem en første gæring, for man vinen som efter sin anden gæring bliver til denne Toscanske Amarone. Det høje sukkerindhold, gør vinen ideel til denne produktionsform.

Druerne Sangiovese, Merlot og Carbernet Sauvignon – som alle, primært Sangiovese, er typiske for Toscana, lagres efter endt 2. gæring i 6 måneder på små franske egefade. Til sidst minimum 6 måneder på flaske, inden den frigives til sag. Anden fermenteringen, som den også kaldes, er en meget gammel teknik som giver denne fyldige vin. Kombineret med moderne produktionsteknikker som skarp temperaturstyring af processen, bliver denne vin til en absolut favorit for de nordiske ganer.

En flot rubinrød farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masserer af bær og frugter. Vinen har en lækker frugtsmag, og flot afstemte tanniner. God balance og ekstrem drikkevenlig.

En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lettere kødretter til pasta og en god bøf, eller bare et hyggeligt glas.

Alkohol 13,5%

Drikkes nu og 5-7 år frem.

Serveres ved 16-18 grader

Druer: Sangiovese 70%, Merlot 15%, Cabernet Sauvignon 15%

Original price was: kr. 129,00.Current price is: kr. 79,00.

Awards & Anmeldelser

Guldmedalje ved Mundus Vini