Tilbud!

Valderiz Valdehermoso Roble 2018

Valderiz – Valdehermoso Roble er lavet på 100% Tempranillo. Druerne er organiske og i produktionen bruges der kun det gær druerne selv indeholder. Altså intet kunstigt tilsat. De mange parceller med varierende jordbunde, som sand, ler, gammel flodseng, kalksten etc., kombineret med vinstokke der er minimum 25 år gamle, mange af dem en del ældre, giver de mange smagsnuancer i vinen. Derudover arbejder man med lave udbytter fra markerne, og dette giver druerne den højeste kvalitet.

Efter endt gæring lagres vinen i 9 måneder på franske og amerikanske egefade, med fordelingen 80% og 20%. Kun de bedste fade bruges, og den indvendige brænding af fadet tilpasses den specifikke jordbund. Alt dette for at højne kvaliteten.

Farven er dyb rød, og duften stor og frugtig som det karakteriserer de bedste Ribera-vine. Smagen kendes ved en stor og fyldig krop med smag af solbær kirsebær. Et meget lavt syreindhold og meget lange, bløde tanniner. En ekstremt drikkevenlig vin, til trods for den høje alkohol, som også gør den til en vin med masser af kraft.

Vil passe godt til de fleste kødretter og modne oste.

Alkohol 14,5 %

Gemmepotentiale: Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 6-8 år.

Serveres ved 16-18 grader.

Drue: 100% Tempranillo

Original price was: kr. 119,00.Current price is: kr. 75,00.

Awards & Anmeldelser

Guía Verema 95 point

James Suckling 90 point

5 stjerner fra Vinavisen
“Vellavet rødvin og rigtig god til prisen. Den har en varm, fyldig frugtsmag med gode, bløde tanniner og fint integrerede fadnoter.”

5 stjerner fra  Finansbureaet
“Karakterfuld og fyldig Ribera del Duero med kirsebær og ribs i næsen, tobak, mørk chokolade og peber i munden og afdæmpet vaniljepræg i den lange bløde eftersmag. Godt køb til prisen.”