-
Valpolicella Ripasso doc “Corte del Pozzo” “Corte del Pozzo” 2017
- kr. 139,00
- Tilføj til kurv
- Druerne til denne Ripasso håndplukkes på ca. 25 dage i slutningen af september/starten af oktober. Efterfølgende presses druerne og stilkene fjernes. Saften puttes i ståltanke hvor den første gæring finder sted indtil slutningen af februar. Herefter starter den anden gæring sammen med skallerne fra Amaronevinen i 15 dage. Til sidst lagres vinen i egefade i 16-24 måneder indtil den til…
-
Valpolicella Superiore 2012 Cottini
- kr. 119,00
- Tilføj til kurv
- Denne Valpolicella Classico Superiore fra Agricola Cottini er lavet på Corvina 40%, Rondinella 30%, Corvinone 25% og Molinara 5%. Druerne tørres i måned før de presses og hældes på ståltanke i 60-70 dage. Efter endt gæring lagres vinen yderligere 2 år på egefade inden tapning, hvor yderligere modning finder sted. Alkoholdindholdet er 13% og bør serveres ved 18 grader. Vinen skal…