Amarone delle Valp. Doc “Corte del Pozzo” 2015
Druerne til denne Amarone håndplukkes, således at kun de mest modne og bedst egnede druer plukker. Efterfølgende tørres druerne i små trækasser i 5-6 måneder.
Efterfølgende presses druerne og stilkene fjernes. Saften puttes i ståltanke hvor den første gæring finder sted i løbet af 25-35 dage. Til sidst lagres vinen i egefade i 3-4 år. Løbende smagsprøver fra fadende sikrer at man rammer den helt rigtige blanding af denne vin.
Vinen har en dyb rødfarve, grænsende til det violette. Med sin høje alkoholprocent fremhæves smagen af blommer, solbær og kirsebær.
Er god at drikke til rødt kød, vildt, tørre modnede oste og ellers bare som afslutningen på et måltid. Kan også sagtens drikkes uden anden servering.
Druerne brugt er Corvina 70% og Rondinella 30%.
kr. 330,00