• “Borgoletto” Soave Fasoli Gino 2017
    “Borgoletto” Soave Fasoli Gino 2017
    • Sale!
      “Borgoletto” Soave Fasoli Gino 2017
      “Borgoletto” Soave Fasoli Gino 2017
    • “Borgoletto” Soave Fasoli Gino 2017

    • DKK 99,00 DKK 69,00
    • Tilføj til kurv
    • Før høsten af Garganegadruen som bruges til Soave, tages prøver af druerne for at definere modenheden. Druerne høstes ved håndkraft i perioden fra tidlig september til midt oktober. Efter druerne er presset, fernemteres de ved lave temperaturer i 15 dage. Lagringen foregår på ståltanke, indtil vinen tappes og er klar til salg. For hver mark udføres gæring og lagring seperat,…
  • “Pieve Vecchia” Soave Fasoli Gino 2017
    “Pieve Vecchia” Soave Fasoli Gino 2017
    • “Pieve Vecchia” Soave Fasoli Gino 2017
      “Pieve Vecchia” Soave Fasoli Gino 2017
    • “Pieve Vecchia” Soave Fasoli Gino 2017

    • DKK 120,00
    • Tilføj til kurv
    • Denne fyldige hvidvin er lavet med nøje udvalgte druer. Efter en let presning, puttes saften i nye 500 liters egefade  for gæring. Efterfølgende lagres vinen i de samme fade i 10-11 måneder. Denne høje alkoholprocent giver en behagelig eftersmag, kombineret med en snert af vanilje som egefadende tilfører. Vinen skal ligge minimum et år efter tapning, og bør serveres ved 12-14°C.…
  • Amarone delle Valp. Doc “Corte del Pozzo” 2015
    Amarone delle Valp. Doc “Corte del Pozzo” 2015
    • Amarone delle Valp. Doc “Corte del Pozzo” 2015
      Amarone delle Valp. Doc “Corte del Pozzo” 2015
    • Amarone delle Valp. Doc “Corte del Pozzo” 2015

    • DKK 330,00
    • Tilføj til kurv
    • Druerne til denne Amarone håndplukkes, således at kun de mest modne og bedst egnede druer plukker. Efterfølgende tørres druerne i små trækasser i 5-6 måneder. Efterfølgende presses druerne og stilkene fjernes. Saften puttes i ståltanke hvor den første gæring finder sted i løbet af 25-35 dage. Til sidst lagres vinen i egefade i 3-4 år. Løbende smagsprøver fra fadende sikrer…
  • Amarone Valpolicella doc “Alteo” 2015
    Amarone Valpolicella doc “Alteo” 2015
    • Amarone Valpolicella doc “Alteo” 2015
      Amarone Valpolicella doc “Alteo” 2015
    • Amarone Valpolicella doc “Alteo” 2015

    • DKK 455,00
    • Tilføj til kurv
    • Da man besluttede at producere denne noble berømte vin, var det med ambitionen at bevare de klassiske kendetegn. Druerne dyrkes på en mark i Marano, et af de bedst egnede områder i Valpolicella, kendt for sin ler- og kalkholdige jorbund. Når druerne håndplukkes, udvælges de bedst modnede og løstpakkede klaser. Efterfølgende tørres druerne i 5-6 måneder hvorefter de presses. Saften…
  • Bardolino Chiaretto DOC 2019
    • Sale!
      Bardolino Chiaretto DOC 2019
    • Bardolino Chiaretto DOC 2019

    • DKK 89,00 DKK 69,00
    • Tilføj til kurv
    • Druerne høstes ved håndkraft i perioden fra tidlig september til midt oktober. Efter druerne er presset, fernemteres de ved lave temperaturer i 15 dage. Lagringen foregår på ståltanke, indtil vinen tappes og er klar til salg. Druerne i denne rosé, er de kendte druer fra Valpolicella - Corvina, Corvinone, Rondinella og Molinara. Vinen har en lys pink farve, masser af…
  • Merlot Rosso Veronese igt “Calle” 2015
    Merlot Rosso Veronese igt “Calle” 2015
    • Merlot Rosso Veronese igt “Calle” 2015
      Merlot Rosso Veronese igt “Calle” 2015
    • Merlot Rosso Veronese igt “Calle” 2015

    • DKK 340,00
    • Tilføj til kurv
    • Vinen "Calle" er lavet på 100 % Merlot. Dem som allerede kender vinen "Orgno" vil genkende nogle af de samme karakteristika, da "Calle" er et afkom heraf. Først udvalgt man hos Fasoli Gino en Merlotvine på gården "Orgno". Disse plantede man på gården "Calle", uden at klone disse i 1995. En gård med lignende jordbund og mikroklima som "Orgno". Man…
  • Merlot Rosso Veronese igt “Orgno” 2011
    Merlot Rosso Veronese igt “Orgno” 2011
    • Merlot Rosso Veronese igt “Orgno” 2011
      Merlot Rosso Veronese igt “Orgno” 2011
    • Merlot Rosso Veronese igt “Orgno” 2011

    • DKK 455,00
    • Tilføj til kurv
    • "Orgno" er laver på 100% Merlot Merlot-druen blev plantet på Orgno vingården første gang tilbage i 1978. Målet var at teste potentialet i jordbunden til rødvin fremfor hvidvin. De første resultater gav grobund for optimisme, men det tog endnu 10 år før den ramte markedet, da vi ikke mente kvalitet havde nået et tilfredsstillende niveau før. Vinen lagres lagres i…
  • Valpolicella Classico doc – “Corte del Pozzo” 2018
    Valpolicella Classico doc – “Corte del Pozzo” 2018
    • Valpolicella Classico doc – “Corte del Pozzo” 2018
      Valpolicella Classico doc – “Corte del Pozzo” 2018
    • Valpolicella Classico doc – “Corte del Pozzo” 2018

    • DKK 89,00
    • Tilføj til kurv
    • GRAPES: Corvina 70%, Rondinella 30%. Druerne håndplukkes fra slutningen af september i forskellige faser, hvor kun de bedste druer udvælges. En del af druerne puttes i trækasser hvor de får en let tørring i 15-20 dage. Gærringen foregår på to måder. Druerne der ikke er tørret puttes i ståltanke, hvor gæringen foregår under kontrollerede temperaturer. Druerne der er tørret gærer…
  • Valpolicella Ripasso doc “Corte del Pozzo” “Corte del Pozzo” 2017
    Valpolicella Ripasso doc “Corte del Pozzo” “Corte del Pozzo” 2017
    • Valpolicella Ripasso doc “Corte del Pozzo” “Corte del Pozzo” 2017
      Valpolicella Ripasso doc “Corte del Pozzo” “Corte del Pozzo” 2017
    • Valpolicella Ripasso doc “Corte del Pozzo” “Corte del Pozzo” 2017

    • DKK 139,00
    • Tilføj til kurv
    • Druerne til denne Ripasso håndplukkes på ca. 25 dage i slutningen af september/starten af oktober. Efterfølgende presses druerne og stilkene fjernes. Saften puttes i ståltanke hvor den første gæring finder sted indtil slutningen af februar. Herefter starter den anden gæring sammen med skallerne fra Amaronevinen i 15 dage. Til sidst lagres vinen i egefade i 16-24 måneder indtil den til…