-
“Pieve Vecchia” Soave Fasoli Gino 2020
- kr. 135,00
- Tilføj til kurv
- Denne fyldige hvidvin er lavet med nøje udvalgte druer. Efter en let presning, puttes saften i nye 500 liters egefade for gæring. Efterfølgende lagres vinen i de samme fade i 10-11 måneder. Denne høje alkoholprocent giver en behagelig eftersmag, kombineret med en snert af vanilje som egefadende tilfører. Vinen skal ligge minimum et år efter tapning, og bør serveres ved 12-14°C.…
-
Amarone delle Valp. Doc “Corte del Pozzo” 2015
- kr. 330,00
- Tilføj til kurv
- Druerne til denne Amarone håndplukkes, således at kun de mest modne og bedst egnede druer plukker. Efterfølgende tørres druerne i små trækasser i 5-6 måneder. Efterfølgende presses druerne og stilkene fjernes. Saften puttes i ståltanke hvor den første gæring finder sted i løbet af 25-35 dage. Til sidst lagres vinen i egefade i 3-4 år. Løbende smagsprøver fra fadende sikrer…
-
Amarone Valpolicella doc “Alteo” 2017
- kr. 485,00
- Tilføj til kurv
- Da man besluttede at producere denne noble berømte vin, var det med ambitionen at bevare de klassiske kendetegn. Druerne dyrkes på en mark i Marano, et af de bedst egnede områder i Valpolicella, kendt for sin ler- og kalkholdige jorbund. Når druerne håndplukkes, udvælges de bedst modnede og løstpakkede klaser. Efterfølgende tørres druerne i 5-6 måneder hvorefter de presses. Saften…
-
- Ikke på lagerSale!
Bardolino Chiaretto DOC 2019
- Original price was: kr. 89,00.kr. 69,00Current price is: kr. 69,00.
- Læs mere
- Druerne høstes ved håndkraft i perioden fra tidlig september til midt oktober. Efter druerne er presset, fernemteres de ved lave temperaturer i 15 dage. Lagringen foregår på ståltanke, indtil vinen tappes og er klar til salg. Druerne i denne rosé, er de kendte druer fra Valpolicella - Corvina, Corvinone, Rondinella og Molinara. Vinen har en lys pink farve, masser af…
-
-
- Sale!
Fasoli Gino – Pinot Grigio delle Venezie “Pigio” 2020 (6 stk.)
- Original price was: kr. 499,00.kr. 349,00Current price is: kr. 349,00.
- Tilføj til kurv
- Vine på druen Pinot Grigio er populære, og det ikke uden grund, da man får en uhyre drikkevenlig og lækker vin til overkommelig pris. Druerne høstes ved håndkraft i perioden fra tidlig september til midt oktober. Efter druerne er presset, fermenteres de ved lave temperaturer i 15 dage. Lagringen foregår på ståltanke, indtil vinen tappes og er klar til salg.…
-
- Sale!
Fasoli Gino – Soave “Borgoletto” 2019 (6 stk.)
- Original price was: kr. 699,00.kr. 425,00Current price is: kr. 425,00.
- Tilføj til kurv
- Før høsten af Garganegadruen som bruges til Soave, tages prøver af druerne for at definere modenheden. Druerne høstes ved håndkraft i perioden fra tidlig september til midt oktober. Efter druerne er presset, fernemteres de ved lave temperaturer i 15 dage. Lagringen foregår på ståltanke, indtil vinen tappes og er klar til salg. For hver mark udføres gæring og lagring seperat,…
-
Garganega Brut “Creaman” 2005
- kr. 159,00
- Tilføj til kurv
-
Merlot Rosso Veronese igt “Calle” 2015
- kr. 340,00
- Tilføj til kurv
- Vinen "Calle" er lavet på 100 % Merlot. Dem som allerede kender vinen "Orgno" vil genkende nogle af de samme karakteristika, da "Calle" er et afkom heraf. Først udvalgt man hos Fasoli Gino en Merlotvine på gården "Orgno". Disse plantede man på gården "Calle", uden at klone disse i 1995. En gård med lignende jordbund og mikroklima som "Orgno". Man…
-
Merlot Rosso Veronese igt “Orgno” 2016
- kr. 480,00
- Tilføj til kurv
- "Orgno" er laver på 100% Merlot Merlot-druen blev plantet på Orgno vingården første gang tilbage i 1978. Målet var at teste potentialet i jordbunden til rødvin fremfor hvidvin. De første resultater gav grobund for optimisme, men det tog endnu 10 år før den ramte markedet, da vi ikke mente kvalitet havde nået et tilfredsstillende niveau før. Vinen lagres lagres i…
-
Valpolicella Classico doc – “Corte del Pozzo” 2018
- kr. 89,00
- Tilføj til kurv
- GRAPES: Corvina 70%, Rondinella 30%. Druerne håndplukkes fra slutningen af september i forskellige faser, hvor kun de bedste druer udvælges. En del af druerne puttes i trækasser hvor de får en let tørring i 15-20 dage. Gærringen foregår på to måder. Druerne der ikke er tørret puttes i ståltanke, hvor gæringen foregår under kontrollerede temperaturer. Druerne der er tørret gærer…
-
Valpolicella Ripasso doc “Corte del Pozzo” “Corte del Pozzo” 2017
- kr. 139,00
- Tilføj til kurv
- Druerne til denne Ripasso håndplukkes på ca. 25 dage i slutningen af september/starten af oktober. Efterfølgende presses druerne og stilkene fjernes. Saften puttes i ståltanke hvor den første gæring finder sted indtil slutningen af februar. Herefter starter den anden gæring sammen med skallerne fra Amaronevinen i 15 dage. Til sidst lagres vinen i egefade i 16-24 måneder indtil den til…