Tilbud!

“Borgoletto” Soave Fasoli Gino 2017

Før høsten af Garganegadruen som bruges til Soave, tages prøver af druerne for at definere modenheden.

Druerne høstes ved håndkraft i perioden fra tidlig september til midt oktober. Efter druerne er presset, fernemteres de ved lave temperaturer i 15 dage. Lagringen foregår på ståltanke, indtil vinen tappes og er klar til salg.

For hver mark udføres gæring og lagring seperat, hvorefter vinene blandes for at opnå den elegance og karakter en Soave-vin er kendt for.

Vinen har en flot strågul farve, en lækker frugtig næse. Flot balanceret smag med god frugt og dybde, kombineret med en smule syre til sidst i eftersmagen.

Kan drikkes til de fleste lette retter, fisk og skaldyr og som et hyggeligt glas i solen.

Serveres ved 10 grader.

Alkoholindholdet er 12,5 %

DKK 99,00 DKK 69,00

Awards & Anmeldelser

Luca Maroni 95 point