Tilbud!

Natale Verga – Antale Rosso Veneto Appasimento 2018

Natale Verga har marker over hele Italien, og fra Veneto kommer denne pleaser. Veneto er hjemstedet for Amarone, så netop her forstår man at lave vine på denne metode – Appasimento-metoden. Dette giver vinen en dyb og intens smag, da det intensiverede sukkerindhold omsættes til fylde og power.

Druerne Corvina og Merlot bliver efter endt høst i sensommeren tørret i trækasser, i haller indrettet til dette formål. Kombineret med moderne produktionsteknikker som skarp temperaturstyring af processen, bliver denne vin til en absolut favorit for de nordiske ganer. Vinen lagres 3 måneder i franske egefade, og efterfølgende min. 6 måneder på flaske. Alkoholen gæres op, men balanceres samtidig for at gøre vinen ekstra drikkevenlig.

En flot rubinrød farve kombineret med en lækker og kompleks næse, med masserer af bær og frugter samt en snert af kakao. Vinen har en stor og kompleks smag med massere modne røde/sorte bær, blommer go en smule kirsebær. Flot afstemte tanniner, en god balance og ekstrem drikkevenlig.

En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lettere kødretter til pasta og en god bøf, eller bare et hyggeligt glas. Men selvfølgelig en vin til den tungere side.

Alkohol 14%

Drikkes nu og 5-7 år frem.

Serveres ved 16-18 grader

Druer: Corvina 60%, Merlot 40%

Original price was: kr. 109,00.Current price is: kr. 69,00.

Awards & Anmeldelser

Guldmedalje ved Berliner Wein Trophy