Valpolicella Ripasso doc “Corte del Pozzo” “Corte del Pozzo” 2017
Druerne til denne Ripasso håndplukkes på ca. 25 dage i slutningen af september/starten af oktober.
Efterfølgende presses druerne og stilkene fjernes. Saften puttes i ståltanke hvor den første gæring finder sted indtil slutningen af februar. Herefter starter den anden gæring sammen med skallerne fra Amaronevinen i 15 dage. Til sidst lagres vinen i egefade i 16-24 måneder indtil den til sidst efter tapning lagres yderligere 6 måneder.
Vinen har en intens rubinrød farve. Aromaen er blød, karakteriseret ved sin frugtagtige duft. Vinen har en god struktur med en behagelig og vedvarende eftersmag.
Er god at drikke til rødt kød, gerne på grill, vildt fjerkræ og modnet ost.
Druerne brugt er Corvina 70% og Rondinella 30%
Alkoholindholdet er 15%.
kr. 139,00