-
- Sale!
Aglianico Riserva DOC 2008 “Enzo Rillo”
- Original price was: kr. 199,00.kr. 139,00Current price is: kr. 139,00.
- Tilføj til kurv
- Aglianico DOC Reserva 2008 ”Enzo Rillo” er lavet på 100% Aglianico. Druen bliver stort set kun produceret i Campania, og er særdeles velegnet til den mange soltimer og jordbunden her. Druerne høstes i slut oktober / november oktober, hvor kun de bedste druer bruges til denne vin. Herefter presses og gæres der, og lagres på egefade i minimum 24 måneder.…
-
Amarone della Valpolicella – Lavarini Amarone
- kr. 325,00
- Tilføj til kurv
- Amarone della Valpolicella er en af Lavarini Vini´s topvine. Denne fyldioge Amarone er produceret udelukkende med de bedste, håndplukkede druer. Druerne lægges i specielle trækasser, hvor de tørres i 3 måneder. Ved hjælp af denne metode, øges koncentrationen af sukker i druerne. I januar presses druerne og gæringen påbegyndes. Efter 30-40 dage flyttes vinen til ståltanke, hvor gæringen fuldføres. Vinen modnes…
-
Amarone delle Valp. Doc “Corte del Pozzo” 2015
- kr. 330,00
- Tilføj til kurv
- Druerne til denne Amarone håndplukkes, således at kun de mest modne og bedst egnede druer plukker. Efterfølgende tørres druerne i små trækasser i 5-6 måneder. Efterfølgende presses druerne og stilkene fjernes. Saften puttes i ståltanke hvor den første gæring finder sted i løbet af 25-35 dage. Til sidst lagres vinen i egefade i 3-4 år. Løbende smagsprøver fra fadende sikrer…
-
Amarone Valpolicella doc “Alteo” 2017
- kr. 485,00
- Tilføj til kurv
- Da man besluttede at producere denne noble berømte vin, var det med ambitionen at bevare de klassiske kendetegn. Druerne dyrkes på en mark i Marano, et af de bedst egnede områder i Valpolicella, kendt for sin ler- og kalkholdige jorbund. Når druerne håndplukkes, udvælges de bedst modnede og løstpakkede klaser. Efterfølgende tørres druerne i 5-6 måneder hvorefter de presses. Saften…
-
Antiche Terre Venete – Amarone Della Valpolicella 2019
- kr. 249,00
- Tilføj til kurv
- Selvom familien Sancassani driver en topmoderne virksomhed, holder de fast i de traditionelle, tidskrævende dyrkningsmetoder: Høsten af druerne på gården foregår manuelt, hvilket sikrer en omhyggelig udvælgelse af de bedste klaser, og at ødelagte druer bliver sorteret fra. Tørringen af druerne, kaldet ”appassimento”, foregår over 4 måneder, hvor druerne omhyggeligt lægges i kasser, og familiens Amarone ligger, efter endt gæring, på egefade…
-
- Sale!
Antiche Terre Venete – Amore Assoluto 2016
- Original price was: kr. 119,00.kr. 69,00Current price is: kr. 69,00.
- Tilføj til kurv
- Selvom familien Sancassani driver en topmoderne virksomhed, holder de fast i de traditionelle, tidskrævende dyrkningsmetoder: Høsten af druerne på gården foregår manuelt i midten af september, hvilket sikrer en omhyggelig udvælgelse af de bedste klaser, og at ødelagte druer bliver sorteret fra. Efter end gæring som delvist foregår med skallerne fra Amaroneproduktionen, heraf navnet Ripasso, opbevares vinen i ståltanke indtil slutningen…
-
- Sale!
Antiche Terre Venete – Valpolicella Ripasso DOC 2021
- Original price was: kr. 139,00.kr. 89,00Current price is: kr. 89,00.
- Tilføj til kurv
- Selvom familien Sancassani driver en topmoderne virksomhed, holder de fast i de traditionelle, tidskrævende dyrkningsmetoder: Høsten af druerne på gården foregår manuelt i midten af september, hvilket sikrer en omhyggelig udvælgelse af de bedste klaser, og at ødelagte druer bliver sorteret fra. Efter end gæring som delvist foregår med skallerne fra Amaroneproduktionen, heraf navnet Ripasso, opbevares vinen i ståltanke indtil slutningen…
-
- Sale!
Antonutti – Pinot Nero DOC Friuli Grave 2018
- Original price was: kr. 129,00.kr. 79,00Current price is: kr. 79,00.
- Tilføj til kurv
- Druerne høstes ved håndkraft i midten af september, og efterfølgende håndpresset og gæret i 10-14 dage. Efter endt gæring lagres vinen i 12 måneder, først på ståltanke, derefter egefage. Efterfølgende nogle få måneder på flaske. Farven er rubinrød, duften stor og frugtig med næse af blandede bær og delikat krydring til sidst. Smagen er frugtig og kompleks. God lang eftersmag….…
-
- Sale!
Bodegas y Vinedas Valderiz – Valderiz 2017
- Original price was: kr. 229,00.kr. 149,00Current price is: kr. 149,00.
- Tilføj til kurv
- Valderiz er lavet på 100% Tempranillo. Druerne er organiske og i produktionen bruges der kun det gær druerne selv indeholder. Altså intet kunstigt tilsat. De mange parceller med varierende jordbunde, som sand, ler, gammel flodseng, kalksten etc., kombineret med vinstokke der er minimum 25 år gamle, mange af dem en del ældre, giver de mange smagsnuancer i vinen. Derudover arbejder man…
-
Bosque de Matasnos Crianza 2011
- kr. 335,00
- Tilføj til kurv
- Bosque de Matasnos Crianza 2011 fra Ribera del Duero, som er på højde med Peter Sisseck´s supervine fra samme område. Denne Bosque de Matasnos Crianza har scoret hele 94/100 point i Guía Peñìn, som er den spanske vinbibel og pendant til f.eks. Gambero Rosso. Peter Sisseck er kendt som guruen af Ribera og laver nogle af verdens bedste vine. Sisseck's…
-
Bosque de Matasnos Crianza 2011
- kr. 335,00
- Tilføj til kurv
- Bosque de Matasnos Crianza 2011 fra Ribera del Duero, som er på højde med Peter Sisseck´s supervine fra samme område. Denne Bosque de Matasnos Crianza har scoret hele 94/100 point i Guía Peñìn, som er den spanske vinbibel og pendant til f.eks. Gambero Rosso. Peter Sisseck er kendt som guruen af Ribera og laver nogle af verdens bedste vine. Sisseck's…
-
Della Valpolicella Amarone 2011 Cottini
- kr. 330,00
- Tilføj til kurv
- Denne Amarone della Valpolicella fra Agricola Cottini er lavet på Corvina 55%, Rondinella 15%, Corvinone 25% og Molinara 5%. Druerne tørres i ca. 3 måneder hvor væsken reduceres med 30%, før de presses og hældes på ståltanke i 30-40 dage, hvor druerne gæres. Efter endt gæring lagres vinen yderligere 60 dage på ståltanke. Efterfølgende er lagringen på egefade i ca. 30 måneder inden tapning, hvor yderligere modning finder sted. Alkoholdindholdet…