Tilbud!

Farnese – Fantini Montepulciano D’Abruzzo DOC 2018

Denne rødvin kommer fra markerne i distrikterne Ortona, San Salvo og Pollutri i Abruzzo. Markerne ligger omkring hovedgården hvor al distribution er samlet.

Klimaet i Abruzzo er særdeles velegnet til at dyrke vin. Placeringen i midten af Italien, giver kombinationen af det nordlige og midterste Italien´s frugtbarhed, og syden intense saft og kraft i druerne.

Man kan se endeløse rækker af vinstokke strække sig ned af bjergsiden på bjerget Majella. Fra de mere højtliggende områder, helt ned til kysten. Eksponeringen fra solen og de milde havvinde giver et fantastisk mikroklima, som resulterer i druer der gror og aldres formidabelt.

Straks efter høsten, presses druerne. Man bruger herefter en produktionsteknik hvor mosten fra druerne, løber frit til tanken. Ingen pumper bruges, for på den måde at opnå en mere nænsom behandling af vinen.

Gæringen foretages over en god lang proces over 15 dage. Efterfølgende lagring på ståltanke i 5-6 måneder. Alt håndtering af mosten foregår i et miljø uden lit, for at bevare flest mulige aromaer i vinen

En dyb rød farve kombineret med en lækker frugtig næse, lang og vedholdende duft af vilde bær og en snert af vanille. Flot balanceret krop med en smule tanniner og en intens og lang eftersmag. En rigtig lækker rødvin fra en absolut topproducent.

En rigtig dejlig vin som kan drikkes til de fleste retter med både pasta og kød.

Bør serveres ved 16-18 grader.

Alkohol 13 %

Gemmepotentiale: Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 4-5 år.

Drue: 100% Montepulciano

PRIS FOR EN KASSE MED 6 STK.

Original price was: kr. 600,00.Current price is: kr. 349,00.

Awards & Anmeldelser

Wine Enhusiast TOP100 over bedste køb

Mundus Vini – Guld

Berliner Wein Trophy – Guld

Sommelier Wine Awards – Guld

Selections Mondiales Des Vins – Guld

Luca Maroni 95 point

6/6 stjerner fra Finansbureauet
“Lækker italiener med mørke kirsebær og peber i næsen, blød og besnærende mund med noter af marcipan, peber og mørk chokolade pakket ind i landevejsstøv. Godt køb til prisen.”

5/5 stjerner fra Vinavisen
“Italiensk “feel good vin” til en rimelig pris. Den har ingen kanter, god fylde, en lille sødme og en lang eftersmag. Den femte stjerne får den for den meget rimelige pris.”