Tilbud!

Rioja Vega – Tempranillo Rosado Colección 2017

Den største spanske avis El Pais, har årligt en kåring af de 10 bedste rosévine i Spanien. Rosado Colección har i år opnået en imponerende 7. plads, med hele 9,2 ud af 10 point. Vinderen fik til sammenligning 9,5 point, men til en udsalgpris på kr. 395,-. Prisen i Spanien på Rosado Colección er ca. 95,- kr. – så det er også en skarp pris, vi introducerer denne vin til I Danmark. Og ikke nok med det… Der er kun produceret meget få flasker – 3125 stk. Så vi har også været dygtige overhovedet at sikre os denne….

Druerne til denne Rioja-rosévin, kommer udelukkende fra marker ejet i generationer af Rioja Vega og familien bag gården.

Tempranillo Rosado Colección 2017 er produceret på 50% Tempranillo Tinta og 50% Tempranillo Blanco.

Druerne håndplukkes i starten af oktober, og druerne gæres i 25 dage ved maks. 15,5 grad. Efter et kort ophold på ståltanke lagres vinen på flaske. Denne vin har blot fået en meget kort maceration, hvor der er minimal kontakt med skind og kerner fra druen. Dette giver en meget blød og drikkevenlig vin.

Vinen har en flot lys kirsebærrød farve, og duften er intens med vilde bær og blomster i næsen. En sød, men frisk og balanceret vin, med en dejlig lang eftersmag.

Vil passe godt til de fleste lettere retter, og naturlig vis som et godt glas i solen.

Alkohol 13,5 %

Gemmepotentiale: Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 4-5 år.

Serveres ved 12-14 grader.

Drue: 50% Tempranillo Tinta – 50% Tempranillo Blanco

Original price was: kr. 129,00.Current price is: kr. 85,00.

Awards & Anmeldelser

90 point – Global Rosé Masters – The Drink Business

7. plads 9,2 point El Pais

5/6 Flaskehalsen