Tilbud!

Tenuta di Artimino – Governo All’Uso Toscano 2018 (6 stk.)

Governo all´Uso er vinen, som er Toscana´s svar på Amarone. De bedste klaser på stokkene udvælges nøje, og tørres i små specielle træbygninger. På den måde intensiveres både smag og sukker, og når disse blandes med de ”almindelige” druer, som har været igennem en første gæring, for man vinen som efter sin anden gæring bliver til denne Toscanske Amarone. Det høje sukkerindhold, gør vinen ideel til denne produktionsform.

Druerne Sangiovese, Merlot og Carbernet Sauvignon – som alle, primært Sangiovese, er typiske for Toscana, lagres efter endt gæring i 4 måneder på små franske egefade. Til sidst minimum 6 måneder på flaske, inden den frigives til sag. Anden fermenteringen, som den også kaldes, er en meget gammel teknik som giver denne fyldige vin. Kombineret med moderne produktionsteknikker som skarp temperaturstyring af processen, bliver denne vin til en absolut favorit for de nordiske ganer.

En flot rubinrød farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masser af bær, frugter og et strejf af vanilje. Vinen har en lækker frugtsmag, og flot afstemte. God balance og ekstrem drikkevenlig.

En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lettere kødretter til pasta og en god bøf, eller bare et hyggeligt glas.

Bør serveres ved 16-18 grader.

Alkohol 13,5 %

Gemmepotentiale: Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 5-7 år.

Druer: Sangiovese 70%, Merlot 20%, Cabernet Sauvignon 10%

PRIS FOR EN KASSE MED 6 STK.

Original price was: kr. 699,00.Current price is: kr. 449,00.

Awards & Anmeldelser

Luca Maroni 96 point

Vivino 3,9